De Consultancy Days is een jaarlijks evenement georganiseerd door de departementen International Business & Management en Strategy & Logistics van studievereniging Asset. Dit is hét evenement om studenten kennis te laten maken met verschillende consultancy bureaus en het consultancy vak zelf. De Consultancy Days bieden een uitgelezen kans om in contact te komen met potentiële talenten. Als deelnemend bedrijf kunt u zelf bepalen op welke manier u participeert aan de Consultancy Days. Hierbij kunt u onder andere denken aan het geven van een lecture, workshop of case.

Vorig jaar is de Consultancy Days in een nieuw jasje gestoken, een verandering die heeft geleid tot een succesvol driedaags evenement. Dit evenement werd door de deelnemende bedrijven beoordeeld met een 8,1 en door de studenten zelfs met een 8,3.

Asset | International Business & Management en Asset | Strategy & Logistics zijn verbonden aan de bachelors International Business Administration en Bedrijfseconomie, en de masters International Management, Strategic Management en Supply Chain Management van Tilburg University. Aangezien deze masters zich vooral richten op consultancy, organiseren wij de Consultancy Days om vraag en aanbod al in een vroeg stadium bij elkaar te brengen. Dit evenement is echter open en interessant voor alle studenten van Tilburg University.