Bostec is een organisatie waar je elkaar kunt aanspreken, waar verwacht wordt dat je pro-actief meedenkt over de dag van morgen (én overmorgen!) en waar je veel vrijheid hebt om, naast je opdracht bij de klant, interne projecten op te pakken. Werken bij Bostec betekent dat jij zelf aan het roer staat van jouw carrière. We geven je veel vrijheden om dit zelf vorm te geven!

Bostec is binnen Vinci Energies Nederland en Axians de onafhankelijk management & consultancy specialist. Wij focussen ons op data gedreven procesoptimalisatie, keten- & logistieke procesoptimalisatie en digitale transformatie. De opdrachten bestaan naast advisering uit project- en programmamanagement en ad interim management. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het zorg-, mobiliteits- en industriesegment. Centraal in al deze segmenten staan de processen in relatie tot de eindgebruiker/product. Hoe kan het proces voor de patiënt, passagier of het eindproduct zo optimaal mogelijk worden ingericht? In ons werk gaan we daarbij altijd uit van de balans tussen drie punten; organisatie, proces en techniek (ICT). Wij leveren daarin geen lastige adviesrapporten, maar gaan pragmatisch te werk, samen met de klant en haar organisatie. De klanten bevinden zich door heel Nederland, ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Als Trainee Management Consultant ga je aan de slag met je ontwikkeling zowel tijdens een extern programma bij de Baak als tijdens je opdracht bij de klant. Het doel is om je op te leiden tot een professional die in zijn of haar kracht staat en versnelt groeit naar een professional van de toekomst!