Wie zijn wij?

Supply Value is een adviesbureau op het gebied van performance- inkoop-, supply chain management en digital. Wij bij Supply Value zijn aanpakkers en zijn niet bang te falen, integendeel zelfs. Wij zijn er van overtuigd dat falen niet bestaat, maar dat het een leermoment is binnen jouw persoonlijk leerproces. Wij zijn een open organisatie en nemen de ruimte te experimenteren en te leren. Werkplezier en kwaliteit van ons werk staan voorop. Wij zorgen ervoor dat strategie echt werkt en dat onze klanten duurzaam resultaat realiseren door onze aanpak die uitgaat van denken doen en draagvlak.

Werken bij Supply Value betekent werken in een team van gedegen hoogopgeleide professionals die continue bezig zijn met het ontwikkelen van zichzelf, onze organisatie en onze klanten. Wat onze mensen kenmerkt, is dat zij allen beschikken over bepaalde values. Values zijn persoonlijke eigenschappen die de basis vormen voor een match met het zowel het team als met de organisatie.

 

De start van jouw carrière

Jouw traineeship start met een aftrapweek waar je in zeer korte tijd kennis maakt met onze organisatie en jouw nieuwe mede-trainees. Vervolgens ga jij je tijdens het twee jaar durende traineeship specialiseren in een van onze vakgebieden. Dit doe je door het vervullen van diverse uitdagende rollen bij verschillende opdrachtgevers en volg je een uitgebreid opleidingstraject.

 

Opleidingstraject

Het eerste jaar van het traineeship zal je met name algemene opleidingen en trainingen volgen zoals: adviesvaardigheden, salesvaardigheden, projectmanagement (prince2) & SCRUM.

Vervolgens zal je tijdens het tweede jaar specifieke vakinhoudelijke opleidingen en trainingen volgen. Denk hierbij aan een Black Belt van Lean Six Sigma of verschillende procurement opleidingen.

Naast dat jij je op kennisvlak gaat ontwikkelen tijdens jouw traineeship, vinden wij persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk. Daarom maakt intervisie onder begeleiding van een externe coach deel uit van jouw traject.

 

Hoe ziet jouw week er uit?

Vier dagen per week werk je aan een uitdagende opdracht bij de klant. Wij richten ons primair op de top 500 organisaties met een vestiging in Nederland in zowel de profit als non-profit sector. Opdrachten kunnen zowel individueel als in teamverband zijn, hierbij kan je denken aan: het uitvoeren van een inkoopanalyse, het opstellen van inkoopbeleid, het begeleiden van de implementatie van een nieuw systemen, het leiden van een besparingsoperatie, het optimaliseren van processen of het maken van een make or buy analyse.

Op vrijdagen werken we met elkaar aan het bouwen van de organisatie, delen we ervaringen en sparren we over complexe vraagstukken bij de klant. Daarnaast is het mogelijk om je te ontwikkelen op gebieden waar jouw interesses liggen. Deze dag sluiten we vaak af met een gezellige borrel.

 

Wat wij je bieden

  • Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd. Wij investeren namelijk graag in lange relaties. Dit uit zich in een medewerkerstevredenheid van een 8,2 over de afgelopen drie jaar.
  • Een ondernemende omgevingwaar je doordeweeks afwisselend op locatie bij de klant, thuis, onderweg of op ons kantoor werkt. Op vrijdagen werken wij samen aan de verdere groei van Supply Value op ons kantoor in Arnhem en vanaf de zomer ook vanuit ons nieuwe kantoor in regio Utrecht.
  • Wij zorgen dat jouw salaris aan het einde van de maand op je rekening staat, zodat je in het weekend genoeg leuke dingen kunt ondernemen. Doe je doordeweeks goed je best? Dan word je per half jaar beloond met een verhoging van maximaal €200 euro.
  • Inzet moet beloond worden, daarom hebben wij een mooie bonusregeling. Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden wanneer je samenwerkt. Daarom zijn naast jouw persoonlijke doelstellingen ook bedrijfsdoelstellingen onderdeel van de bonusregeling.
  • Jouw ontwikkeling staat centraal tijdens het traineeship. Je besteedt 10% van je werktijd (400 uur totaal) aan een op maat gemaakt opleidingsprogrammamet trainingen en opleidingen dat past bij de stappen die je gaat maken als consultant. Je krijgt coaching van een externe coach met een maandelijkse intervisie. Daarnaast krijg je binnen Supply Value een buddy waar je met al je vragen terecht kunt.
  • Op jouw eerste werkdag liggen jouw laptop, een Apple of Android telefoon al voor je klaar. De leaseautoalleen nog niet. Waarom? Omdat je deze zelf samenstelt naar jouw eigen wensen. Ben je geen fan van autorijden, geen probleem, dan krijg je van ons een NS-Business Card, waar je ook in je vrije tijd gebruik van mag maken.
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers fit en vitaal zijn. Als je het grootste gedeelte van de dag op je bureaustoel hebt gezeten, duik je ’s avonds met flinke korting de sportschool
  • Vitaliteit belonen wij ook door je een extra vrije dagte geven wanneer je een half jaar niet ziek bent geweest.
  • Voelt voor jou “later wanneer je met pensioen gaat” nog als een ver van je bed show? Geen zorgen, wij denken er wél over na met onze bijdrage aan jouw pensioenopbouw.
  • Naast werken is er ook voldoende tijd voor FUN. Zo staat het bier elke vrijdag koud voor de VrijMiBo, gaan wij elk jaar een weekend weg, bezoeken we verschillende festivals met collega’s, organiseren wij zo nu en dan een karaoke/spelletjesavond en staan wij ’s winters op de ski’s in de sneeuw. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend!

 

Geïnteresseerd?

Beschik jij over de juiste eigenschappen en wil jij onderdeel worden van een hecht team? Dan dagen we je uit te solliciteren!  Neem contact met ons op! Dit kan door contact op te nemen met Vincent Abbenhuis via 06-15535197. Je kunt ook direct solliciteren via deze link of je cv en motivatie sturen naar office@supplyvalue.nl. Wij nemen dan contact met je op.