Synechron is een van de snelst groeiende internationale dienstverleners op het gebied van digitale innovatie, consultancy en technologie. Synechron biedt door middel van bovenstaande 3 focus gebieden innovatieve oplossingen aan voor de financiële sector. Het bedrijf is gevestigd in New York, heeft 16 kantoren wereldwijd, waaronder Amsterdam. Synechron telt in totaal meer dan 6,000 medewerkers.

Bij Synechron begeleiden economen, econometristen, communicatieprofessionals, bedrijfskundigen, juristen, psychologen en ICT’ers veranderingsprocessen bij financiële dienstverleners. Door deze diversiteit van professionals hebben wij diepgaande kennis van strategie, operationele en ICT processen. Ook bekijken wij dankzij deze diversiteit de vraagstukken van de klant van verschillende kanten en houden we elkaar scherp. Door middel van teamwork verbeteren wij de bedrijfsvoering van onze opdrachtgever. Hiervoor moeten we soms onze eigen grenzen verleggen. Maar nooit ten koste van elkaar. Wie alleen maar voor eigen gewin gaat, past niet bij ons. De beste resultaten bereik je tenslotte samen: met de opdrachtgever én met je Synechron collega’s.

Om een gedegen sparringpartner te zijn van de klant en inhoudelijke expertise te kunnen bieden, bestaan binnen Synechron verschillende aandachtsgebieden, zogenoemde practices. Onze belangrijkste practices zijn: Client Lifecycle Management & Financial Crime, Digital, Finance, Risk & Control, IT Effectiveness, Regulations, Strategy & Operations en Data. Binnen deze practices leveren wij diepgaand advieswerk en leiden wij grote transformatieprojecten.

We verbeteren voortdurend onze kwaliteit en bieden consultants mogelijkheden om zich zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen. Dit doen we onder meer door een breed en pittig opleidingscurriculum. Je kiest zelf de trainingen die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en volgt daarnaast een vast programma. Ook volgen onze consultants practice-gedreven trainingen om het kennispeil op niveau te houden en op de hoogte te blijven van veranderingen in de markt.

 Bekijk de carrièremogelijkheden op www.synechron.com

Daar lees je ook de werkervaringen van onze professionals.

Synechron medewerkers