Wil jij werken in een ambitieus, leuk en gedreven team? Ga jij voor maximaal resultaat en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Heb je affiniteit met Informatiemanagement, Inkoop of Supply Chain management? Dan is het traineeship van Supply Value iets voor jou!

 

Wie zijn wij?

Supply Value is een adviesbureau op het gebied van Inkoop, Supply Chain- en Informatie Management. Wij helpen leiders slimmer samenwerken waardoor zij duurzame waarde creëren. Dit doen wij door het leveren van onafhankelijk advies met gedreven mensen en de beste middelen. Supply Value gelooft dat resultaten die door een individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden als je samenwerkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, gefocust op een gemeenschappelijk doel. Onze medewerkers en partners zijn de basis voor ons succes, als zij groeien groeit Supply Value als onderneming.

 

De start van jouw carrière

Jouw traineeship start met een aftrapweek waar je in zeer korte tijd kennis maakt met onze organisatie en jouw nieuwe mede-trainees. Vervolgens ga jij je tijdens het twee jaar durende traineeship specialiseren in een van onze vakgebieden. Dit doe je door het vervullen van diverse uitdagende rollen bij verschillende opdrachtgevers en volg je een uitgebreid opleidingstraject.

 

Opleidingstraject

Het eerste jaar van het traineeship zal je met name algemene opleidingen en trainingen volgen zoals: adviesvaardigheden, salesvaardigheden, projectmanagement (prince2), SCRUM, Lean Six Sigma Green Belt.

Vervolgens zal je tijdens het tweede jaar specifieke vakinhoudelijke opleidingen en trainingen volgen.

Naast dat jij je op kennisvlak gaat ontwikkelen tijdens jouw traineeship, vinden wij persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk. Daarom maakt intervisie onder begeleiding van een externe coach deel uit van jouw traject.

 

Hoe ziet jouw week er uit?

Vier dagen per week werk je aan een uitdagende opdracht bij de klant. Wij richten ons primair op de top 500 organisaties met een vestiging in Nederland in zowel de profit als non-profit sector. Opdrachten kunnen zowel individueel als in teamverband zijn, hierbij kan je denken aan: het uitvoeren van een inkoopanalyse, het opstellen van inkoopbeleid, het begeleiden van de implementatie van een nieuw systemen, het leiden van een besparingsoperatie, het optimaliseren van processen of het maken van een make or buy analyse.

Op vrijdagen werken we met elkaar aan het bouwen van de organisatie, delen we ervaringen en sparren we over complexe vraagstukken bij de klant. Daarnaast is het mogelijk om je te ontwikkelen op gebieden waar jouw interesses liggen. Deze dag sluiten we vaak af met een gezellige borrel.

 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie ontvangen over Supply Value en het traineeship? Neem contact met ons op! Dit kan door contact op te nemen met Esra Stoll via 06-11760781 of met Vincent Abbenhuis via 06-11030625. Je kunt ook direct solliciteren via deze link of je cv en motivatie sturen naar office@supplyvalue.nl. Wij nemen dan contact met je op.