logo-seeder-de-boer
Bedrijfsprofiel SeederDeboer

Je studie afgerond en klaar voor een carrière als consultant? Organisatieadviesbureau SeederDeBoer zoekt ambitieuze starters.

SEEDERDEBOER

Wij zijn een jonge organisatie met nuchtere mensen die plezier hebben in hun werk en graag resultaat neerzetten. Nieuwsgierige mensen met een eigen karakter en zo nu en dan een tikkeltje eigenwijs.

ons vak

Wij helpen organisaties bij het in de praktijk brengen van hun strategie en dragen zo bij aan de ontwikkeling van onze klanten. We zijn met name actief in maatschappelijke organisaties, in de zorg en in de financiële sector. Daar brengen we complexe verandertrajecten tot een goed einde door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. De vraagstukken waar we ons op richten zijn uiteenlopend, maar kennen vaak (een van) de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp, financiën, digitalisering en ICT. Grote programma’s waar wij actief in zijn of onlangs actief in zijn geweest: ERP-implementatie, implementatie van elektronische patiënten/cliënten dossier, verbeteren van datakwaliteit, digitalisering van strafdossiers en een organisatieontwikkelingstraject.

jouw mogelijkheden bij seederdeboer

Vanwege onze groeiambities zijn we permanent op zoek naar spraakmakende mensen. Mensen met een eigen geluid, met een stevige inhoudelijke basis en met passie voor het vak. Heb je net een masteropleiding (technische) bedrijfskunde, (bedrijfs-)economie, econometrie of een soortgelijke masteropleiding afgerond? Heb je de ambitie uitdagende organisatievraagstukken aan te pakken? Ben jij een sterke persoonlijkheid en wil je stevig in je professionele ontwikkeling investeren? Herken jij jezelf in wie wij zijn en wat we doen? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor ons Young Professional programma. In dit traineeship van twee jaar doorloop je een traject van werken en training waarin je wordt opgeleid tot organisatieadviseur.

young professoinal programma

Als Young Professional werk je in verschillende klantopdrachten en voor meerdere opdrachtgevers. Je bent bijvoorbeeld werkzaam in een rol van project- en/of managementondersteuning, business control, support of analyse, of je analyseert en beschrijft bedrijfsprocessen voor de klant. Jouw werkzaamheden dragen bij aan het resultaat van de klant en aan je eigen ontwikkeling. Afhankelijk van de opdracht werk je zelfstandig of in teamverband. Je wordt vanuit onze organisatie uitgebreid begeleid, gecoacht, opgeleid en gefaciliteerd. Na afloop van het programma kijken we samen naar de mogelijkheden voor een aanstelling bij SeederDeBoer of wellicht bij één van onze klanten.

Meer weten of direct solliciteren? Kijk op: www.seederdeboer.nl/werken-bij