De Kleine Consultant

De Kleine Consultant is een non-profit organisatie volledig gerund door studenten. Wij richten ons op twee doelen: het bieden van een gestroomlijnd, ontwikkelplatform voor studenten met talent en ambitie en het verschaffen van strategisch advies aan maatschappelijke organisaties waar dat normaal niet mogelijk is.

De Kleine Consultant biedt de mogelijkheid om ervaring in de strategie consultancy op te doen in de praktijk. Studenten krijgen professionele begeleiding in hun leerproces van prestigieuze consultancy bedrijven, waardoor de kwaliteit van projecten wordt gegarandeerd.

Interesse om als student aan de slag te gaan bij De Kleine Consultant? Kom dan langs op de informatieavond op 23 oktober om 19:00 in RT101. Meer informatie is te vinden via onderstaande link: www.facebook.com/events/1725179840912995/

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct via onderstaande link. De deadline is 02-11-18:
www.dekleineconsultant.nl/contact/solliciteren/tilburg

De case training

Tijdens de Case training is het de taak aan jou om strategisch advies te geven aan een bedrijf. Wij zullen verschillende stappen doorlopen die ook tijdens een echt consultancy project aan bod komen. Op deze manier kun je alvast kennis maken met wat een consultant nu precies doet. Met deze training willen wij je verschillende vaardigheden meegeven, zoals probleem oplossen, informatie vergaren, interviewen, en klantcontact. Deze vaardigheden kunnen gelijk toegepast worden tijdens de andere workshops van de Consultancy Days.

Meld je nu aan: http://consultancydays.nl/events/de-kleine-consultant-training/