De Kleine Consultant

 

De Kleine Consultant is een non-profit organisatie volledig gerund door studenten. Wij richten ons op twee doelen: het bieden van een gestroomlijnd, ontwikkelplatform voor studenten met talent en ambitie en het verschaffen van strategisch advies aan maatschappelijke organisaties waar dat normaal niet mogelijk is.

De Kleine Consultant biedt de mogelijkheid om ervaring in de strategie consultancy op te doen in de praktijk. Studenten krijgen professionele begeleiding in hun leerproces van prestigieuze consultancy bedrijven, waardoor de kwaliteit van projecten wordt gegarandeerd.

Ben jij klaar voor de uitdaging? Meld je dan aan via: tilburg@dekleineconsultant.nl

 

De case training

Tijdens de Case training is het de taak aan jou om strategisch advies te geven aan een bedrijf. Wij zullen verschillende stappen doorlopen die ook tijdens een echt consultancy project aan bod komen. Op deze manier kun je alvast kennis maken met wat een consultant nu precies doet. Met deze training willen wij je verschillende vaardigheden meegeven, zoals probleem oplossen, informatie vergaren, interviewen, en klantcontact. Deze vaardigheden kunnen gelijk toegepast worden tijdens de andere workshops van de Consultancy Days.

Meld je nu aan: http://consultancydays.nl/events/de-kleine-consultant-training/